Finansiering

Hur funkar det?

1

Hitta rätt båt

Vi hjälper er utifrån era önskemål att hitta den perfekta båten för just er. Vi kanske redan har den för annonsering eller så ligger den i en marina någonstans i europa. Vi hjälper er oavsett om objektet finns i Sverige, Norden eller övriga Europa.

2

Besiktning & Dokumentation

När vi hittat den rätta båten går vi igenom all historik, tidigare servicar, alla register, skick och utrustning. Vi har lång erfarenhet av fartygsregister, både svenska och många utländska och allt vad det kan innebära. alla länder har sina egna seder och regler men vi ser alltid till att anpassa oss.

3

Transport

Vid köp av båt direkt av oss bokas transport direkt till din hemmahamn. Vid import har vi nu gått igenom dokumentation och fartygsregister samt faställt att detta är rätt båt för er. Vi bokar då rätt transportalternativ för just ditt köp, till havs eller på land.

4

Totalpris samt Finansiering

När vi kommit såhär långt räknar vi ihop ett totalpris för objektet. Här räknas alltså båtpris, eventuella transporter, Lyft, demontering eller montering etc. Vi får då ett totalpris som vi går efter. Vi samarbetar med dem största finansieringsbolagen på marknaden.

5

Försäkring

För att kunna vara trygg med ert båtköp erbjuder vi alltid er en förmånligförsäkring via Alandia. Har ni egna önskemål så hjälper vi er så klart att hitta en bra lösning utifrån aktuellt försäkringsbolag.

Kontakta oss

info@wavemarine.se

(+46) 410-35 38 00

Transportvägen 11,
231 62 Trelleborg, Sweden

besök oss

Vi har har lokal samt serviceverkstad i Trelleborg, skåne!

Öppettider

M-F: 07.00 - 18.00
Sat: 10.00 - 16.00
Sun: Stängt