Import

Importera din båt med Wave Marine!

Vi hjälper dig på ett effektivt sätt att köpa samt importera din nya eller begagnade drömbåt från medelhavet och runt om i övriga EU-länder. Med vårt breda kontaktnät och flerårigt samarbete med många av dom största aktörerna kan vi tryggt och säkert hjälpa er att importera den perfekta båten för just dig. Kontakta oss med dina önskemål oavsett om du redan hittat ditt objekt eller om du vill att vi hjälper dig finna din nya båt.

Det kan på många sätt löna sig att köpa båt i medelhavet, då det är Europas största båtmarknad. Förutom ett gigantiskt urval så finns vi här för att förverkliga er dröm på ett säkert sätt.

Besiktning

Vi rekommenderar alltid att det görs en besiktning av båten. Det kan bespara många obehagliga överraskningar. För att den ska bli professionellt utförd, d v s neutral, saklig och med kompetent insikt, ser vi helst att det är en av BBR (BåtBesiktningsmännens Riksförening) auktoriserad besiktningsman som utför den.

Finansiering

Vi hjälper dig att förmedla en bra finansiering genom vårt samarbete med dom stora båtfinansierings-bankerna. Anpassa finansieringen efter just dina önskemål och behov.

Försäkring

Vi hjälper dig att ta fram offerter från bra försäkringsbolag som kan branschen och produkterna. Vi ser till att du får den bästa lösningen för just ditt båtägande. Ett tryggt båtägande är ett bra båtägande.

Dokument & Register

Vi har lång erfarenhet av fartygsregister, både det svenska och många utländska och allt vad det kan innebära… Alla länder har sina seder och regler, och det gäller att veta vad man gör.

Finansiering

En trygg och anpassad affär för just dig! Välj själv hur du vill betala.

Båtar Tillsalu

Vi har flera både nya och begagnade båtar i lager. Vi hjälper våra kunder till en bra affär samt flera valmöjligheter.

Försäkring

Se till att du har rätt försäkring för ett tryggt och säkert ägarskap

Kontakta oss

info@wavemarine.se

(+46) 410-35 38 00

Transportvägen 11,
231 62 Trelleborg, Sweden

besök oss

Vi har har lokal samt serviceverkstad i Trelleborg, skåne!

Öppettider

M-F: 07.00 - 18.00
Sat: 10.00 - 16.00
Sun: Stängt