Båtförmedling

Varför ska du vända dig till oss?

Vi har lång och gedigen erfarenhet av båtförmedling – både lokalt och internationellt. Förutom våra egna säljare/mäklare, har vi ett omfattande samarbete med mäklare i hela Europa och därmed ett stort kontaktnät med potentiella köpare. 

En del båtar når aldrig den öppna marknaden då säljaren önskar en diskret försäljningsprocess. Båten annonseras varken via hemsida eller internationella siter. I stället kontaktar vi presumtiva köpare som anmält intresse för ett objekt som stämmer överens med vad vi kan erbjuda. Här handlar det om att matcha rätt båt med rätt köpare. Vi har ett omfattande register med kunder som söker båtar utöver det vanliga, de väntar gärna!

Proffesionell Fotografering

Med rätt exponering och styling säljs ofta båtar både snabbare och till högre pris. För lite exklusivare objekt erbjuder vi professionell fototjänst med såväl vanlig fotografering som drönarbilder och 360-bilder för att presentera båten i detalj och på bästa möjliga sätt.

Kraftfull Marknadsföring

Vi listar våra säljobjekt på svenska och engelska, dels på vår egen hemsida, dels på alla de större lokala och internationella sökportaler som vi abonnerar på, och från vilka vi i princip dagligen får förfrågningar.
Dessutom skickar vi regelbundet ut ett uppskattat ”Newsletter” till vår Vip-kunder med email-abonnenter.

Finansiering

Om en köpare behöver finansiering så hjälper vi till med det, och om det finns speciella önskemål gällande dokumentation enligt ett annat lands regler, så gör vi vårt bästa för att få fram det.

Finansiering

En trygg och anpassad affär för just dig! Välj själv hur du vill betala.

Båtar Tillsalu

Vi har flera både nya och begagnade båtar i lager. Vi hjälper våra kunder till en bra affär samt flera valmöjligheter.

Försäkring

Se till att du har rätt försäkring för ett tryggt och säkert ägarskap

Kontakta oss

info@wavemarine.se

(+46) 410-35 38 00

Transportvägen 11,
231 62 Trelleborg, Sweden

besök oss

Vi har har lokal samt serviceverkstad i Trelleborg, skåne!

Öppettider

M-F: 07.00 - 18.00
Sat: 10.00 - 16.00
Sun: Stängt